Nieuwsflits >>

Geplaatst op: 30-05-2016

BIO2 vergeet te scoren en dus ook te winnen
Geplaatst op: 23-05-2016

Sponsor BIO met je online aankopen

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Door op de banner van SponsorKliks te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Booking.com en Hema. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Kijk eens of jouw favoriete webwinkel er ook bij staat.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

E-mailadressenlijst

De lijst met e-mailadressen en telefoonnummers kun je hier vinden (versie sept 2015).

Nieuwsbrief

Hier kunt u de nieuwsbrief downloaden die ook per mail is verzonden aan alle BIO-leden (September 2015). Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, geef dan uw e-mailadres door aan de ledenadministratie.

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar .