Geplaatst op: 27-09-2020

Geplaatst op: 23-05-2020

Geplaatst op: 13-04-2020

Rabo ClubSupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport 2020! Steun jij ons ook?

Elk lid van de Rabobank kan stemmen en wij zijn heel erg blij met jouw stem!

Al 70 jaar zijn wij een Dameskorfbalvereniging waar we met onze meiden veel plezier hebben op en naast het korfbalveld. We hebben drie seniorenteams en het aantal jeugdteams groeit hard!

Jouw stem helpt ons om onze speelsters het beste te kunnen bieden. De actie loopt van 5 tot 25 oktober 2020. Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport of stem via de Rabobank-app en kies voor korfbalvereniging BIO!

Sponsor BIO met je online aankopen via SPONSORKLIKS

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Klik op de banner hiernaast en er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Booking.com en Hema. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Kijk eens of jouw favoriete webwinkel er ook bij staat.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar .