Geplaatst op: 11-10-2019

Geplaatst op: 07-04-2019

Geplaatst op: 30-03-2019

Geplaatst op: 14-03-2019

De Grote ClubActie is weer begonnen!

BIO sponsoren is nog nooit zo makkelijk geweest! Je kunt nu online loten kopen van de de Grote Clubactie, 80% van de opbrengst is voor BIO! Klik op bovenstaande afbeelding om naar de clubpagina te gaan en direct een lot te kopen.

Let op, alle BIO-leden krijgen sowieso 2 loten! De kinderen komen nog steeds langs de deuren om loten te verkopen.

Sponsor BIO met je online aankopen via SPONSORKLIKS

Vanaf nu is het voor iedereen die BIO een warm hart toedraagt mogelijk om BIO GRATIS te sponsoren.

Klik op de banner hiernaast en er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Booking.com en Hema. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert BIO een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Kijk eens of jouw favoriete webwinkel er ook bij staat.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk!

Webmasters

Heb je ergens een fout ontdekt, mis je nog informatie of heb je tips om de website nog beter te maken, mail dan naar .