Maatregelen t.a.v. Coronavirus

Geplaatst op: 13-03-2020

Het KNKV heeft bekend gemaakt dat alle wedstrijden in Noord-Brabant tot en met 31 maart worden afgelast. Zij volgen hiermee het advies van NOC*NSF. Wij als bestuur hebben aanvullend besloten om ook de trainingen t/m deze datum af te lasten.

Helaas hebben wij hierdoor ook moeten besluiten dat de ALV vergadering van 30 maart 2020 en het aanstaande BIO kamp uitgesteld worden. Het BIO kamp gaat verzet worden naar een datum later dit jaar, wanneer dit zal zijn hoort u van de kampcommissie.

De nieuwe datum van de ALV vergadering zal zijn: maandag 8 juni 2020 om 20.00 uur in de kantine van RKVVO.

Voor de situatie na 31 maart volgen wij samen het KNKV de verdere ontwikkelingen van de overheid, RIVM en NOC*NSF. Zodra daarover meer bekend is hoort u van ons.

We hopen dat we snel weer kunnen gaan korfballen, maar de gezondheid van onze leden staat uiteraard voorop!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Korfbalvereniging BIO

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst