ALV afgelast

Geplaatst op: 23-05-2020

- Update 01-09-2020 -

Helaas is de Algemene Ledenvergadering van Maandag 14 september ook afgelast.
Zodra er een nieuwe datum bekend is, laten wij het u weten.

Bericht: 23-05-2020:

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals jullie weten was onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) verplaatst naar 8 juni. Hoewel het met de gevolgen van en maatregelen tegen het Corona virus de goede kant op lijkt te gaan (we zijn weer gestart met de trainingen!) zien wij ons toch genoodzaakt om de ALV nog een keer te verplaatsen.

We hebben besloten om de ALV te verzetten naar maandag 14 september (om 20.00u in de kantine van RKVVO). We hebben daar ruimte genoeg om met een grote groep en op gepaste afstand van elkaar te vergaderen. Ook zijn we dan als het goed is vol goede moed gestart met het volgende seizoen!

Dus: noteer deze nieuwe datum in je agenda en pas intussen goed op jezelf en elkaar!

Met vriendelijke groet,

Korfbalvereniging BIO