Algemene informatie BIO 70 jaar

Jubileum

In 2019 bestaat BIO alweer 70 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden 😊!

De datum staat inmiddels vast op zaterdag 22 juni, dus zet hem snel in je agenda en dan gaan wij er samen een geweldige dag van maken!

Wij trappen de dag om 13.00 uur af met een gezellig zeskamp voor jong en oud. Het team zou uit 6-8 personen moeten bestaan (kinderen v.a. 3 jaar). Wij dagen jullie uit om snel het winnende team samen te stellen en online het formulier in te vullen

Aansluitend aan de prijsuitreiking van het zeskamp is er vanaf 16.30 uur een heerlijke BBQ en terwijl de volwassenen nog aan het genieten zijn van de BBQ, kunnen de kinderen vanaf 17.30 uur uit hun bol gaan op de dansvloer bij de kinderdisco.

Rond 19.30 uur is de kinderdisco afgelopen en kunnen de volwassenen zich gaan klaarmaken voor een super feestavond en we gaan “back to the 50’s”, de tijd waar het bij BIO allemaal begon. Tijdens de feestavond, dat losbarst om 20.30 uur, gaan wij jullie hersens eerst even flink laten kraken met een leuke pubquiz. En daarna gaat de dansvloer open en kunnen de voetjes van de vloer!

Hopelijk tot dan! Let’s rock & roll !!

BIO Feestcommissie
Charlotte van den Boomen, Caroline Daniels & Marieke van der Wijst
(Vragen en/of opmerkingen zijn altijd welkom, graag via BIO70jaar@outlook.com)

Advertenties Sponsors

Autobedrijf Dingen BV Bekerhuis Vessem Bierings Intersport Van den Broek Loodgietersbedrijf Peelen Rabobank

Volg B.I.O. ook op

Foto's

Verjaardagen

Statistieken

1 bezoeker online
Vandaag: 52 unieke bezoekers
Deze week: 98 unieke bezoekers
Totaal: 39209 unieke bezoekers