Algemene informatie B.I.O.

Dameskorfbalvereniging BIO, wat staat voor Beweging In Ontspanning, bestaat al sinds 1949. De eerste leden korfbalden op het oude voetbalveld aan de Zandoerleseweg, maar ondertussen heeft BIO al jaren haar onderkomen aan de Heikantsebaan als onderdeel van Sportpark 'de Heikant'.

BIO is een club met twee midweekteams, één recreantenteam, vijf jeugdteams en een Kangoeroeklup.
Bij ons kun je dus al korfballen vanaf 3 jaar!

Verder zijn er nog tientallen niet-spelende leden regelmatig te vinden in d'n Anbouw; allemaal vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze vereniging.

Naast korfballen organiseren we het gehele jaar door verschillende activiteiten voor onze jeugdleden met natuurlijk ons jaarlijkse kamp. Verder zetten we ons in voor de gemeenschap Oerle en zorgen we voor veel gezelligheid!

Meer weten of een keer komen kijken?

Stuur een mailtje met je vragen naar de ledenadministratie, schrijf je in voor een proeftraining of kom eens kijken bij een wedstrijd op woensdagavond (volwassenen) of zaterdag (jeugd).
Wil je je aanmelden als lid van BIO dan kun je dat doen op onze aanmeldingspagina door het Aanmeldingsformulier in te vullen.

Adresgegevens Clubhuis BIO:

Sportpark "De Heikant"

Heikantsebaan 16
5507 PJ, Oerle

(Let op, geen postadres!)