Formulieren en overzichten

Informatie seizoen 2017-2018

• Spelbepalingen: In deze tabellen kun je voor de veld- en zaal-competitie de toegestane leeftijden, veldafmetingen, aantal wissels etc. vinden.
  • Competitieschema 2017-2018: Hier kun je vinden welk weekend een speelweekend, inhaalweekend of vrij weekend is. De kolommen aan de rechterkant zijn voor de damescompetitie. "Dames wedstrijd" geldt voor de selectie, "dames breedte" voor alle andere teams.

Informatie seizoen 2018-2019

• Competitieschema 2018-2019: Hier kun je vinden welk weekend een speelweekend, inhaalweekend of vrij weekend is. De kolommen aan de rechterkant zijn voor de damescompetitie. "Dames wedstrijd" geldt voor de selectie, "dames breedte" voor alle andere teams.